Du kan læse

bestyrelsen beretning. Den finder du i vores arkiv. Det er den folder som bliver husstandsomdelt i februar.

Hvem er i bestyrelsen

 

 

Formand:

Niels Engel

Niels blev valgt i 2010 på grundlag af en kritisk holdning vedr. prisstigningerne. Hans motto er “Det behøves ikke at blive dyrere, bare vi gør det smartere”. Interesseret i at undersøge muligheder for besparelser generelt. Niels arbejdsområde er service/udvikling i nettet. Medlem af hjemmeside/infokanal gruppen.

Niels arbejder til dagligt som pilot i et større skandinavisk flyselskab

Opens window for sending emailNiels Engel

 

Næstformand:

Henrik Haas

Henrik har været en del af bestyrelsen siden 2012. Arbejdsområderne er alt vedrørende forsikring, distribution, samt substitut for sekretæren. Henrik varetager også opgaver i forbindelse med foreningens hjemmeside og infokanal. Interesseområderne er lyd og billede og holder sig løbende orienteret om teknologien bag. 

Henrik er til daglig partnerchef i Tryg Forsikring.

 henrik.haas(at)smoerumnet.dk

 

Kasserer:

Henrik Dagø

Henrik startede i Smørum Kabelnet i 2001. Henrik har siden 2003 været kasserer for Smørum Kabelnet og er medlem af forretningsudvalget.

Henrik er til daglig økonomichef i et større dansk selskab og har ansvaret for regnskabet i moderselskabet og regnskaberne i nogle af de udenlandske datterselskaber samt etablering af et Shared Service Center i Danmark.

Henrik Dagø

 

Driften:

Steen Eget

Steen kom ind i bestyrelsen i 2001, og har siden været ansvarlig for den daglige drift. Hans primære område er medlemskontakten samt kontakten til serviceleverandørerne. Herudover er han involveret i arbejdet med nye tiltag.


Steen’s baggrund er en teknikeruddannelse inden for fly- og tog sikkerhed samt IFE specialist.

Steen Eget

 

Sekretær:

Torben Trans

Torben har været med i bestyrelsen siden 2005. Torben er foreningens sekretær og sørger for lokaler og det praktiske omkring diverse møder. Derudover varetages også opgaver til hjemmeside og infokanal. 


Torben arbejder til dagligt som servicetekniker i et sikkerhedsfirma.

Torben Trans

 

Medlem:

Carsten Riis Fredriksen

 

Carsten har været med i bestyrelsen siden 2007. Carsten arbejder med løbende opgaver i bestyrelsen, herunder juridiske spørgsmål. Carsten lægger vægt på, at Smørum Kabelnet har et varieret tilbud og leverer et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris. 


Carsten Riis Fredriksen

 

Medlem:

Mikael Schrøder

 

        

Mikael startede i Antenneforeningen Smørum i 1990 og var med til at fusionere denne med Smørumnedre Antennelaug i 2001. Mikael blev næstformand i Smørum Kabelnet i 2002 og har været formand fra 2007-2018.  Medlem af forretningsudvalget.

Mikael er selvstændig IT-rådgiver og arbejder med projektledelse, marketing og ledelse generelt.

Mikael Schrøder 

 

 

 

 © Smørum Kabelnet   Se adresse under kontakt information    2765 Smørum

TYPO3 CMS & WEBDESIGN - WWW.T3CMS.DK