Det er her vi gemmer fremtiden

Det er her vi har informationer om det kobber vi har gravet ned.

Information om vores Masterplan

Vi fik i 2015 lavet en Masterplan. Et værktøj som kan og skal bruges i den næste fremtid. Masterplanen er lavet af DKTV. De brugte 3 måneder på at lave den.

Først har de overført alle vores teknisk tegninger over vores anlæg. En del af dem eksisterede kun som papir version, andre var i digitalformater som ikke kunne arbejde sammen med AND.

Der efter har de lagt alt materialet ind i AND Solution(Advance Network Design). Et program hvor DKTV har tegnet lokation af vores kabler og forstærker. Der er en del fordele i at have alle vores informationer lagt ind i AND, bl.a. at  kan lave udregninger på eksisterende samt ny kabler.

DKTV har så lavet planer for hvordan man kan dele anlægget op i mindre ø'er. Og når der bliver gravet, er der også lavet en plan for at lægge fiber ned samtidigt.

Bestyrelsen har adgang til AND Solution. I Masterplanen er blandt udprint fra AND, for at give et overblik. Vi bruger kun disse udprint til at danne os et overblik. Når vi projektere bruger vi AND, da man kan zoome ind på områder.

Den letteste måde at læse Masterplanen er ved at starte med pdf filen som hedder smoerum_kabelnet_moede. Derefter starte med det laveste nummer.

Her under finder du vores Masterplan. 

 © Smørum Kabelnet   Se adresse under kontakt information    2765 Smørum

TYPO3 CMS & WEBDESIGN - WWW.T3CMS.DK