På denne side finder

du de sidste nyheder.

Ombygning af vores antenneanlæg. Opdateret 5. sep - 09. august 2017 -

Opdatering 27. September: Vi har lavet et punkt i menyen til venstre som er dedikeret til GIGA projektet. Det er stedet som fremover vil blive opdateret.

Opdatering 05. September: Desværre skal der skiftes en del standere. Kommune har forkastet den første gravetilladelse, så nu skal der søges individuelle gravetilladelser. Dette gør at DKTV pt. bliver 2 uger forsinket. 

Hvis dit telefon nummer er registret hos Yousee, sender vi en sms før vi går igang med et nyt område. 

Smørum Kabelnet og YouSee gennemfører nu den omfattende renovering af vores anlæg, GIGA projektet, som vi skrev om i seneste medlemsblad, så anlægget efter ombygning kan overføre bredbåndshastigheder på op til 1 Gb.

 
Ombygningen bliver varetaget af vores servicepartner Dansk Kabel TV og starter op mandag den 21. august og forventes afsluttet med udgangen af oktober måned.I perioden kan der forventes kortere afbrydelser af tv & internet på hverdage i tidsrummet mellem kl. 07.00 og 16.00.


Du kan se hvornår ombygningen er planlagt til at finde sted i dit område ved at Opens external link in new windowtrykke her. 

Der kan dog i løbet af projektet ske ændringer i tidsplanen, men du vil løbende kunne se informationer om ombygningen her på vores hjemmeside. 


Dansk Kabel TV opsætter skilte, når de arbejder i de forskellige områder, og vi sender også en SMS når vi starter i dit område, hvis du har oplyst dit mobilnummer til YouSee.
 
//Smørum Kabelnet og YouSee

 © Smørum Kabelnet   Se adresse under kontakt information    2765 Smørum

TYPO3 CMS & WEBDESIGN - WWW.T3CMS.DK